Nyheder fra kredsen


UNGHUNDESKUE i Kreds 4

Stor Bededag - Fredag d. 30/4-2021 Ved Brørup Hallerne.
Bemærk kun for baby, hvalpe og juniorer.
Dommere: Rikke Andersen og Christina Dyna Rasmussen.
Nu er der endelig lukket lidt mere op, så vi kan afholde et skue, selvfølgelig på Corona-vilkår, men vi glæder os helt vildt til at se jer.
Max 1 person pr. tilmeldt hund. Der skal bæres maske eller vizir i ringen. Der vil være håndsprit og handsker på pladsen. I informationsteltet vil der også være mundbind, hvis man skulle have glemt eller tabt sit. Ingen store ring. Der skal "tjekkes ind" ved ankomst, hvor man får et armbånd der skal bæres synligt, så "Corona vagten" kan se det, på denne måde kan vi sikre at vi holder os på de max 50 personer vi må være på pladsen.
Der åbnes for tilmelding på hundeweb, onsdag d. 24/3 kl. 16.00. Max antal er 80 hunde. Sidste og eneste tilmeldingsfrist er 16/4. Men der lukkes for tilmelding, når max antal er nået.
OBS! På hundeweb kan man ikke fravælge officielle klasser, så de vil stå som åbne. Tilmelder man en hund i en af de "voksne" klasser, vil den blive slettet igen, og der vil blive opkrævet et administrations gebyr på 25 kroner for den manuelle tilbagebetaling vi er nødt til at gå ind og lave på den tilmeldte hund.