Nyheder fra kredsen


Skue "KUN FOR DE VOKSNE" den 1. Maj.

Lørdag d. 1/5-2021 Ved Brørup Hallerne.

Bemærk kun for mellem + åben + champion + veteranklasse
Dommere: Rikke Andersen og en mere 🙂
Nu fik de "små" lov til at komme afsted 30/4, så nu er det de voksnes tur 🙂 De trænger helt sikkert også til at komme ud og blive støvet af, inden Roskilde udstillingerne ugen efter. Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle sammen igen ❤
Max 1 person pr. tilmeldt hund. Der skal bæres maske eller vizir i ringen. Der vil være håndsprit og handsker på pladsen. I informationsteltet vil der også være mundbind, hvis man skulle have glemt eller tabt sit. Ingen store ring. Der skal "tjekkes ind" ved ankomst, hvor man får et armbånd der skal bæres synligt, så "Corona vagten" kan se det, på denne måde kan vi sikre at vi holder os på de max 50 personer vi må være på pladsen.
Der åbnes for tilmelding på hundeweb, lørdag d. 27/3 kl. 12.00. Max antal er 80 hunde. Sidste og eneste tilmeldingsfrist er 16/4. Men der lukkes for tilmelding, når max antal er nået.
OBS! På hundeweb kan man ikke fravælge hvalpe og junior klasse, så de vil stå som åbne. Tilmelder man en hund i en af disse klasser, vil den blive slettet igen, og der vil blive opkrævet et administrations gebyr på 25 kroner for den manuelle tilbagebetaling vi er nødt til at gå ind og lave på den tilmeldte hund.