Foredrag - Zoneterapi til Hunde

Foredrag - Zoneterapi til Hunde

Kom til en spændende aften, hvor du lærer en ny verden at kende. Vivian fortæller om og demonstrerer metoden på en af sine hunde, og du har mulighed for at stille spørgsmål. ...
En metode der på en blid og effektiv måde kan hjælpe din hund – også hvis den har adfærdsproblemer

Sted: KFUM Hallerne, Kolding 5. Nov - Kl. 19:00

Tilmelding via hundeweb - linket er at finde nederst i opslaget

Vivian Birlie er hunde-zoneterapeut, underviser, foredragsholder og forfatter. Hun er udkommet med Tryg og tilfreds (Gyldendal), som er en guide med hjælp, gode råd og tips til hundeejere. Før den udgav hun den første og eneste undervisningsbog i verden om zoneterapi til hunde, som også fås på engelsk. Bogen bruges i undervisningen til hunde-zoneterapeut på Vivians Institut, Sano Canis. England har også fået øjnene op for Sano Canis, så til oktober starter Vivian det første hold op i Manchester.

Du kan selv få gode råd på Vivians facebookside: sanocanis – zoneterapi til hunde og på www.sanocanis.dk kan du læse mere om zoneterapi til hunde, bøgerne og uddannelsen til hunde-zoneterapeut.

På Hunden.dk og Dansk Kennel Klubs facebookside kan du også møde Vivian. Her giver hun nemlig gode råd og tips videre til hundeejere.

Vi glæder os til at se jer