Nyheder fra kredsen


Corona: Nordisk udstilling

Nordisk udstilling i påsken !

Seneste nyt, er nu desværre lukkede grænser, frem til og med 13/4.

Så afholdelse af udstillingen, LP og Rally i Påsken er nu udelukket.

VI har i dag kontaktet DKK, og forespurgt om muligheden for at flytte udstillingen til en ny senere dato. Det kan de selvfølgelig ikke svare på en fredag aften :-) Vi afventer lige tålmodigt hvad de melder tilbage. Og så kommer vi med en ny udmelding her på FB og på vores hjemmeside.


Ny plan B er, at afholde udstillingen på en ny dato. Kan man ikke den dato, får man selvfølgelig sine penge retur. Kan man godt den dato, men hunden nu er for gammel til den klasse den er meldt til i, eller i mellemtiden blevet champion m.m., så skifter vi den selvfølgelig til den ønskede nye klasse.

Der er uundgåeligt at der vil komme dommerændringer, får man tildelt en dommer, man ikke vil stille for, kan man også melde fra og få sine penge retur.


Plan C er total aflysning. Alle folk vil få deres penge retur, udenlandske udstillere må dog forvente, at der kan løbe et bankgebyr på, for overførsel til udenlandsk bank. Det vil være en stor administrativ opgave, der bl.a. kræver at ALLE udstillere sender en mail med deres kontor nr., det er en proces der vil tage flere uger at komme igennem, det vil også kræve jeres tålmodighed.

En aflysning vil koste Kreds 4 rigtig mange penge, da der er mange udgifter der allerede er afholdt, og udgifter vi ikke kan komme uden om at betale. Så vi har om noget, brug for opbakning fra vores medlemmer. Når vi engang kommer over alt dette, og godt ud på den anden side, har vi virkelig brug for, at i bakker op om vores arrangementer og udstillinger, så vi kan få skindet tilbage på næsen.


Trods alt, god weekend til alle. Pas på jer selv og jeres hunde